Somnins, una editorial que aposta per una infantesa plena de llibres


  • Comparteix:

L'editorial Somnins, amb seu a Sant Cugat, es dedica al món dels llibres infantils des de fa tres anys. Amb el lema 'La millor herència és una bona infantesa', Somnins fa encàrrecs per a altres editorials però també impulsa projectes propis, unes propostes dirigides al mercat internacional.

Somnins es va instal·lar a Sant Cugat fa tres anys amb l'objectiu de convertir-se en una de les editorials de llibres infantils de referència a àmbit mundial. L'entitat funciona a través d'encàrrecs a altres empreses, tot i que també ha tirat endavant diversos projectes personals per donar-se a conèixer internacionalment. La directora de Somnins, Gemma Cera, considera que publicar les seves propostes a tots els mercats possibles és la millor manera de promocionar-se.

Gemma Cera

Ens dirigim a editorials de tot el món. Quan creem un projecte, intentem vendre'l al màxim nombre de països.

Per aconseguir-ho, Somnins té un equip fix més diversos il·lustradors i correctors que col·laboren en determinats projectes. Cera ha afegit que els nens també tenen la seva part de protagonisme en el procés editorial perquè són els destinataris finals del producte.

Gemma Cera

Quan creem un projecte editorial, el posem a prova amb nens. En certa manera, són creadors en aquest procés.

Una de les eines d'internacionalització que més fa servir Somnins és la presència en fires. L'entitat té previst participar en la fira del llibre infantil que tindrà lloc a Bolonya a finals de març.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.