'Concerts per a nadons' endinsa els més petits en les sensacions de la música


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori s'ha convertit aquest diumenge en un espai d'experimentació musical dirigit als més petits. De la mà de 'Concerts per a nadons', infants de fins a tres anys s'han aproximat a les sensacions de la música en viu en un espectacle íntim i interactiu que aposta per la qualitat de la sonoritat. És la segona vegada aquesta proposta puja a l'escenari de l'equipament cultural i de nou ho ha fet amb tres funcions i les entrades exhaurides.

'Concerts per a nadons' està basat en la idea original del músic i pedagog portuguès Paulo Lameiro i ofereix als més petits la possibilitat de descobrir i interactuar amb la música en viu. Aquesta vegada ho han fet una seixantena de nadons que, en un espai habilitat per a la seva mobilitat, han sentit, tocat i interpretat la música.

La directora de 'Concerts per a nadons', Anna Molins, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és oferir qualitat en una proposta estètica i de proximitat.

Anna Molins

No té un sentit pedagògic, està implícit. Es posa qualitat sobre l'escenari i oferir una experiència estètica.

De fet, Molins també ha destacat que els infants de zero a tres anys són especialment receptius a la música de qualitat i reaccionen amb entusiasme.

Anna Molins

Els nens, quan hi ha qualitat musical, són els millors oients. El públic té una capacitat immensa i reaccionen amb molt entusiasme.

Gairebé una desena de músics i artistes donen forma a aquest espectacle que permet als infants endinsar-se per primera vegada, en la majoria de casos, en la música en directe.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.