La Mútua General aterra a Sant Cugat amb vocació de fer ciutat


  • Comparteix:

La Mútua General de Catalunya ha inaugurat aquest dimecres oficina a Sant Cugat, al carrer de Girona, amb l'objectiu d'oferir un servei proper en una ciutat i voltants on té 8.000 mutualistes. Un acte popular a la plaça de Can Quitèria ha servit per donar a conèixer les instal·lacions de MGC, de la qual l'alcaldessa ha subratllat la seva premissa de fer ciutat.

Apropar els seus serveis als mutualistes, sobretot a les famílies. Aquesta és la declaració d'intencions de la Mútua General de Catalunya que ha obert noves oficines a Sant Cugat, al carrer de Girona 14.

Amb 8.000 clients al municipi, la Mútua General de Catalunya ofereix diferents prestacions dins el projecte 'Espai Mútua'. A banda dels seus serveis, la mútua asseguradora vol ajudar els clients cedint instal·lacions per a activitats professionals, també pensa en ajudar els estudiants en la seva formació i, de cara a les famílies, ofereix l'espai per fer festes d'aniversari.

Tot plegat amb una clara vocació d'estrènyer lligams amb el municipi i convertir-lo en una ciutat de referència en el seu àmbit de negoci, tal com diu el president de MGC, Bartomeu Vicens.

Bartomeu Vicens

L'oficina de Sant Cugat és la quarta que té 'Espais Mútua' i la que té millors instal·lacions. Esperem que sigui un referent per a l'entitat i per a la població.

En el mateix sentit s'ha expressat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha subratllat la implicació de la mútua al municipi amb l'objectiu de fer ciutat.

Mercè Conesa

MGC pensa que té una oportunitat de negoci a Sant Cugat, però també de crear un valor afegit a Sant Cugat.

La inauguració s'ha acompanyat d'una acte popular a la plaça de Can Quitèria amb animació infantil i l'actuació de Castellers de Sant Cugat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.