El Casal TorreBlanca s'omple de sons de protesta amb Freixas i Ventura


  • Comparteix:

El cantautor Cesk Freixas, amfitrió del darrer Inner al Casal de Joves TorreBlanca, ha omplert aquest divendres l'espai de sons de protesta. L'artista Feliu Ventura també ha pujat dalt de l'escenari, en un espectacle que ha coincidit amb l'aniversari dels 10 i 20 anys, respectivament, de les seves carreres musicals.

El cantautor del Penedès, Cesk Freixas, ha participat aquest divendres als Inner del Casal de Joves TorreBlanca, un format diferent de música i tertúlia que posa a l'artista al servei del públic. Ho ha fet acompanyat del músic valencià Feliu Ventura, un dels màxims exponents de la Nova Cançó. Segons Freixas, els dos músics han establert un diàleg sobre el context polític i musical actual.

Cesk Freixas

M'acompanya un dels referents més evidents per la meva part musical i literària. Fem un diàleg per reflexionar sobre el context musical i polític.

Les cançons de Freixas han convidat a reflexionar sobre temes tan diversos com l'abandó de la terra, les relacions interpersonals i l'amor per la música, mitjà que emprèn per a la revolta. Els dos cantautors han combinat la música amb càrrega política i el debat obert amb el públic, en un espectacle íntim que ha posat especial èmfasi en l'ambició de llibertat del territori català.

Cesk Freixas és militant d'Endavant i de l'Esquerra Independentista. Són nombrosos els espectacles que li han suspès per raons ideològiques, sobretot a diversos municipis del País Valencià. El cas més conegut, però, va succeir a Catalunya quan van voler prohibir, sense èxit, la seva actuació a Figueres en el marc del Festival Acústica.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.