El Patí Hoquei supera el Barça B i es queda sisè a tres punts del líder


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat fa els deures i supera el FC Barcelona B (4-3) a la darrera jornada de la primera volta de Primera Divisió. Una victòria insuficient per poder accedir a la Copa del Príncep pel triomf de Shum Maçanet que acompanyaran a blaugranes, Mataró i Alcoi en el torneig del KO. Pels santcugatencs Bernat Tobias, David Yepes i Eloy Gaspar en dues ocasions, han estat els golejadors.

Al marge de no entrar finalment a la Copa del Príncep, el conjunt santcugatenc ha fet un dels millors partits de la temporada davant un rival directe com és el filial del Barça. Un matx molt intens amb oportunitats per totes dues bandes i que s'ha decidit pel major encert dels locals cara gol. S'han avançat els santcugatencs amb un penal transfomat per Eloy Gaspar, però a la següent jugada Pol Macia ha empatat per al Barça. Un gol que deixava les coses tal com estaven i que no ha fet baixar els braços als locals que han tornat a posar terra pel mig amb gols de Bernat Tobias i David Yepes, per arribar al descans dos gols a dalt.

En el segon temps els visitants han escurçat distàncies amb un gol dels santcugatenc David Martínez i el partit ha tornat a guanyar en emoció amb el marcador tan ajustat. Després d'una gran jugada de contratac, Eloy Gaspar ha fet el quart gol que tornava a donar tranquilitat als de Lluís Galbas. Abans d'acabar i per tornar a donar emoció Ignacio Alabart ha fet el tercer gol per al filial del Barça, insuficient per puntuar al pav 2 de la rambla del Celler.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la bona posició del seu equip a la classificació.

Lluis Galbas

Volem mantenir-no a la part alta. Estem empatats amb d'altres i treballem amb els joves per estar amb aquesta dinàmica.

La primera volta finalitza amb el Patí Hoquei 6è, però només a tres punts de l'Alcoi que és el líder. La següent jornada, d'aquí a dues setmanes reben l'Alcobendas, 10è classificat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.