El Síndic de Greuges de Catalunya atén queixes d'incivisime i mobilitat


  • Comparteix:

Advertir d'actes incívics a la zona esportiva de Volpelleres, reclamar solucions de mobilitat als voltants de l'escola El Pinar de Nuestra Señora i denunciar negligències mèdiques han estat algunes de les peticions que ha atès la delegació del Síndic de Greuges de Catalunya aquest dimarts. Durant tot el matí, els seus membres han atès a la Casa de Cultura queixes dels santcugatencs relaciones amb l'Ajuntament i empreses que presten serveis d'interès general.

Diverses desenes de santcugatencs han visitat aquest matí la Casa de Cultura, on s'ha instal·lat una delegació del Síndic de Greuges de Catalunya. Els visitants han exposat als seus representants diverses queixes relacionades amb la mobilitat a l'entorn de l'escola El Pinar de Nuestra Señora, les atencions mèdiques als Centres d'Atenció Primària (CAP) i actes incívics a la zona de Volpelleres.

Visitants

Denunciem l'estat de la zona esportiva i els actes que s'hi produeixen. / Vaig tenir un embaràs d'alt risc i el metge em va tractar molt malament.

El Síndic de Greuges de Catalunya estudiarà les peticions, demanarà documentació a les administracions pertinents i, en cas que ho consideri escaient, els transmetrà els suggeriments necessaris per solucionar els problemes dels ciutadans.

En el cas de les queixes de l'incivisme i el vandalisme a la zona de Volpelleres, l'Ajuntament ja va rebre peticions per solucionar la qüestió en el torn de precs i preguntes d'un ple municipal a principis de 2012.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.