Ricard Campmany Sánchez rep la benvinguda de la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat la benvinguda al primer nadó santcugatenc de l'any inscrit al registre civil en un acte a l'Ajuntament. Ricard Campmany Sánchez, guanyador del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?' que organitza Cugat.cat, ha rebut un lot de productes amb la col·laboració de Catalana Occident i diversos comerços i empreses.

En Ricard és el primer fill de Joan Campmany Peña i Sílvia Sánchez Casco. La mare de la criatura s'ha mostrat orgullosa que el nen hagi estat el primer nadó de Sant Cugat inscrit al registre civil aquest 2014.

Sílvia Sánchez

Que el nostre fill sigui el primer nadó de Sant Cugat és un orgull per a nosaltres. Ens ha fet moltíssima il·lusió.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha presidit l'acte de benvinguda, ha explicat que aquesta iniciativa impulsada per Cugat.cat lliga de ple amb els valors que vol transmetre l'Ajuntament de continuar sent una ciutat educadora i amiga de la infància.

Mercè Conesa

Volem continuar sent una ciutat educadora i amiga de la infància.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha valorat que la iniciativa continuï viva 14 anys després de tirar-la endavant.

Miquel Herrada

Ens fa molta il·usió organitzar aquest acte per 14è any consecutiu. Com a mitjà de comunicació volem ser una porta d'entrada per a tots els nouvinguts a la ciutat.

El director de la sucursal de Catalana Occident a Sant Cugat, José Juan Rodríguez, que s'ha sumat des de l'inici a la proposta, ha explicat que per a l'empresa és un 'orgull participar en la formació de nous santcugatencs'.

José Juan Rodríguez

Pensem que és un acte social on hem de ser-hi. Estem orgullosos que puguem participar en la formació d'aquests nous santcugatencs.

Eroski, Donna, Vins Noé, Pastisseria Sàbat, Punt Fresc, Més Marcs, Sant Cugat Hotel & Restaurant, Boy or Girl, Sant Cugat Comerç (StC) i el setmanari 'Diari de Sant Cugat' són les empreses i comerços que s'han sumat al premi i han omplert de regals la cistella que s'ha emportat la família Campmany Sánchez.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.