La 'Superaventura' del Super3 mou un Teatre-Auditori ple


  • Comparteix:

Els components dels SP3 han fet vibrar aquest diumenge el Teatre-Auditori amb les cançons més conegudes del Club Super3. Grans i petits s'han entregat al ritme dels temes i la força de les coreografies, àmpliament coneguts pel públic, en un espectacle que ha exhaurit les entrades de les dues funcions previstes.

Amb molta emoció han rebut els més petits l'espectacle 'Superaventura' i els components dels SP3, que els han respost amb els temes musicals més coneguts del Club Super3. Tot el Teatre-Auditori, ple de gom a gom, ha seguit les cançons, marcades per coreografies plenes de força i aplaudiments rítmics.

Aquest és precisament l'èxit de 'Superaventura', segons dos dels components del grup, Cristina Dotras i Albert Buisan.

Dotras / Buisan

És un espectacle molt dinàmic i motivador. Recorre diferents aspectes que interessen els nens / Té molta força i fa cantar els nens amb les cançons que escolten cada dia.

El concert ha comptat amb els temes del darrer disc 'Uh! Oh! No tinc por' i algunes de les cançons més conegudes dels darrers 20 anys d'història del Club Super3. A les cançons que canten i ballen es tracten temes estretament vinculats als seus seguidors, una proposta davant la qual el públic respon.

Dotras / Buisan

Emociona quan els nens et responen i canten amb tu. / Els nens gaudeixen moltíssim. L'espectacle els dóna alegria per la resta del dia.

'Superaventura' esta produït i dirigit per Televisió de Catalunya i compta amb la direcció musical i les coreografies de l'Escola de Teatre Musical Memory, de la qual formen part els intèrprets.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.