Ambulàncies Domingo cedeix un vehicle a l'ONG Ayudar a Despegar per al Camerun


  • Comparteix:

Ambulàncies Domingo ha cedit un dels seus vehicles a l'associació valldoreixenca Ayudar a Despegar (ADE), amb seu a Sant Cugat. El transport sanitari es destinarà a un hospital del Camerun que per ara no pot traslladar els malalts més greus a altres centres.

Aquest nou vehicle arribarà al Camerun en uns mesos i anirà acompanyat de material solidari. El membre d'Ayudar a Despegar Jules François Ngaleu ha agraït aquest divendres l'aportació a Ambulàncies Domingo, ja que han rebut moltes sol·licituds d'ajuda des del país africà.

Jules François Ngale

La utilitat és la mateixa que aquí: poder traslladar els pacients a centres més especialitzats que l'hospital de poble.

El gerent d'Ambulàncies Domingo, David Blanco, ha expressat que el seu desig és que el vehicle sanitari que han cedit 'salvi moltes vides'.

David Blanco

A través del Jules, que va ser persistent, ens demanava una ambulància per als nens d'una zona del Camerun on hi ha un hospital que no tenia ambulància. Hem de ser solidaris amb el poble del Camerun.

L'associació Ayudar a Despegar va néixer el 2008 a Valldoreix i lluita per aconseguir un millor futur per als nens del Camerun.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.