Sis empreses de Sant Cugat participen al Mobile World Congress


  • Comparteix:

Sis empreses santcugatenques participen des d'aquest dilluns al Mobile World Congress. Sant Cugat és la ciutat del Vallès que més companyies aporta al congrés de telefonia mòbil que se celebra fins dijous a Barcelona.

Les companyies santcugatenques aprofitaran aquestes quatre jornades per oferir als assistents els seus productes i creacions relacionades amb la telefonia mòbil. Per a ells, és una gran oportunitat per donar-se a conèixer, segons InnoQuant, companyia a EsadeCreapolis que es dedica a l'anàlisi de grans volums de dades.

María Fernanda González explica que InnoQuant presentarà aquests dies la plataforma eBeacon, que serveix per fer màrqueting de proximitat.

María Fernanda González

El Mobile és un lloc per mostrar la nostra tecnologia a nivell mundial. És una tecnologia feta aquí però que té el nivell de Sillicon Valley.

Effilogics Technologies i Firmaprofesional són dues empreses més que portaran el nom de Sant Cugat al Mobile World Congress. Ho faran des de l'estand que l'agència ACCIÓ de la Generalitat tindrà al congrés, on també hi haurà l'empresa de software santcugatenca Isoco.

El director general de Firmaprofessional, Xavier Tarrés, ha explicat que la seva empresa, dedicada a emetre certificats digitals, aprofitarà el congrés per contactar amb altres companyies per tirar endavant col·laboracions futures i per intercanviar oportunitats de negoci a la 'Catalan Zone'.

Xavier Tarrés

És una oportunitat única per contactar amb empreses amb les quals puguem col·laborar i per contactar també amb altres per intercanviar oportunitats de negoci.

Les santcugatenques Mykoots -que es dedica a crear sistemes que permetin que màquines de tota mena tinguin accés a Internet i amb altres dispositius- i W-Onesys -que dissenya, fabrica i comercialitza sistemes de transport òptic per a xarxes de telecomunicacions de banda ampla- també participaran al congrés amb un estand propi.

La fira és l'esdeveniment més important del món relacionat amb les tecnologies per a la telefonia mòbil. Es donen cita 1.500 empreses proveïdores de serveis mòbils, fabricants de telèfons i distribuïdors de continguts, entre d'altres. Deutsche Telekom, eBay, Ford, HTC, IBM i Samsung són només algunes de les companyies més importants representades al Mobile World Congress.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.