El CPA reivindica les seves arrels andaluses amb una festa popular


  • Comparteix:

La comunitat andalusa ha rememorat aquest divendres les seves arrels amb una festa popular al Centro Popular Andaluz (CPA) que ha aplegat un centenar de persones. La celebració ha commemorat el Dia d'Andalusia amb un espectacle de flamenc, el vi d'honor i un parlament institucional que ha subratllat la importància de preservar les tradicions andaluses a Sant Cugat.

Un acte protocol·lari a l'auditori ha servit per començar la festa, en què des del CPA s'ha posat èmfasi en la importància de mantenir les arrels andaluses i d'estrènyer vincles amb l'Ajuntament. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha expressat la necessitat de preservar aquestes tradicions a Sant Cugat perquè enriqueixen la ciutat.

Antonio Rodríguez

És una festa molt bonica, encara que cada vegada quedem menys que hem nascut a Andalusia.

De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat l'aportació del CPA a la ciutat i ha encoratjat els socis a seguir celebrant la festa en un futur.

Mercè Conesa

Els encoratjo a celebrar cada any el Dia d'Andalusia. El CPA és una entitat fonamental per a Sant Cugat.

En la celebració també s'ha recordat el guitarrista Paco de Lucía, que ha mort aquest dimecres. La festa ha continuat aquest dissabte amb el tradicional 'potaje'.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.