El Ball de Gitanes aplega més dansaires any rere any


  • Comparteix:

El Ball de Gitanes ha batut aquest dissabte un nou rècord de participació amb més de 230 persones. Les parelles han omplert la ciutat amb una cercavila que ha sortit de quatre punts i s'ha aplegat a la plaça d'Octavià per ballar.

La cercavila i l'esmorzar han donat pas a un ball multitudinari que cada any aplega més dansaires i més espectadors. Enguany, s'han reunit més de 230 personas en 29 quadres, segons la membre de la Comissió de Comunicació i Protocol del Carnaval, Eva Navarro.

Eva Navarro

Aquest és l'any rècord de balladors. Són 232 balladors. Per primera vegada hem hagut de fer quatre cercaviles. Al principi era una, l'any passat dos i aquest any quatre cercaviles. Cada cercavila ha vingut d'una part de la plaça.

L'elevada participació demostra que el Ball de Gitanes s'ha convertit en una tradició arrelada que els seus balladors viuen amb molta festa i il·lusió, però també com una part més de la cultura santcugatenca.

Participants

Significa retrobar-se amb la gent del poble i compartir la festa del Carnaval. / Molta festa, el que m'agrada és la cercavila. / És una mostra més del patrimoni viu de Sant Cugat. / És tradició, és cultura.

De la seva banda, l'alcaldessa s'ha felicitat per l'alta participació en aquesta activitat del Carnaval de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Crec que està funcionant molt bé aquest Carnaval. Les gitanes han estat esplèndides i crec que aquesta festa està agafant la rellevància que es mereix

El Ball de Gitanes ha omplert la plaça d'Octavià, assolint així les expectatives marcades per l'organització.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.