La comparsa 'Macarena Desolá' guanya el concurs del Carnaval


  • Comparteix:

La comparsa 'Macarena Desolá' s'ha proclamat aquest dissabte guanyadora del concurs de Carnaval amb la seva escenificació d'una processó de Setmana Santa a ritme de 'La Macarena'. En total han participat onze comparses que han omplert de disfresses i disbauxa la ciutat. El Cercatasques i el Ball de Nit han posat el punt final a la jornada, que ha estat protagonitzada per la festa i l'humor.

Les disfresses més extravagants han transformat el centre de Sant Cugat en l'epicentre de la disbauxa i la diversió. Comparses de cargols, Scrabble, Willy Wonka i Xibeques, entre d'altres, han fet moure la ciutat al ritme de la percussió de La Batida del Tambor, que ha encapçalat la cercavila vestits de pelicà.

La comparsa 'Macarena Desolá' s'ha endut el primer premi del concurs pel seu vestuari, l'originalitat de la idea i la interacció amb el públic durant la rua. Un dels membres de la comparsa, Roger Mora, ha explicat que van decidir disfressar-se de processó de Setmana Santa 10 mesos enrere.

Roger Mora

Vam tenir la idea un dia sopant, fa 10 o 11 mesos. Des d'aleshores hem estat cada dia confeccionant la disfressa.

El concurs també ha guardonat la comparsa 'Tkea', amb el segon premi, i 'Cargols amb ànims', amb el tercer. A més, s'ha atorgat una menció d'honor per al grup 'XBK Drinking Team'. El primer premi del Concurs de Comparses està dotat amb 300 euros, el segon amb 200 euros i el tercer amb 100 euros.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.