L'afluència de santcugatencs al Fora Estocs dóna esperances als comerciants


  • Comparteix:

Els botiguers de l'associació Sant Cugat Comerç han tret els seus articles al carrer aquest dissabte en una nova edició del Fora Estocs, que ha donat esperances als comerciants de cara a les rebaixes d'estiu. La jornada ha tingut descomptes i ofertes en productes diversos d'un centenar de comerços.

Des de roba i complements fins a productes gastronòmics, de decoració i electrònica han atret els santcugatencs, que s'han apropat al centenar d'estands dels comerciants. El Fora Estocs ha tingut descomptes i ofertes per vendre aquells articles que els botiguers acumulen als magatzems després de les rebaixes d'hivern. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat que la bona rebuda dels santcugatencs els dóna esperances de cara a les rebaixes d'estiu.

Maite Pérez

Intentem compensar el febrer amb aquesta cita. Sembla que aquesta vegada hi ha una mica més d'alegria. Per això esperem que segons vagi passant l'any cada vegada vagi millor.

Pels santcugatencs, el Fora Estocs és una cita consolidada i que esperen amb ganes, ja que els permet adquirir productes que els interessen a bon preu. Alguns dels ciutadans han destacat l'àmplia oferta de la iniciativa.

Santcugatencs

Ens agraden molt els dies així per sortir i veure coses. / M'agrada molt venir i m'agradaria que ho fessin més vegades, perquè està molt bé. / Hem aprofitat que hi ha les botigues al carrer i hem comprat una mica de té.

El Fora Estocs ha tingut lloc pels carrers del centre de la ciutat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.