El Manlleu etziba un correctiu a un Patí Hoquei Club Sant Cugat valent


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat encaixa una dura derrota (1-4) a mans del Manlleu i veu com els osonencs s'escapen a quatre punts en la classificació de la Primera Divisió. Els visitants han colpejat quatre vegades en quatre moments clau del partit i els santcugatencs només han pogut respondre amb un gol del jove David Yepes en els instants finals.

Contra vent i marea. Contra decisions arbitrals dubtoses i contra un equip molt experimentat. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut a mans del Manlleu, però no ha baixat els braços fins la botzina final. Els santcugatencs han saltat a la pista dominant i generant ocasions, però després d'un reguitzell d'anades i vingudes ha vist com el Manlleu feia el 0-1, obra de Jaume Farrés.

Els locals s'han recuperat del cop i han tornat a fer-se amb el control del partit i Eloy Gaspar podria haver fet la igualada de penal, però no ha estat encertat de cara a porteria. La replica, també de penal, ha estat del veterà Lluís Teixidó que ha fet el 0-2 quan els locals estaven millor.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa. El Patí Hoquei ho intentava amb més cor que cap i el Manlleu exhibia veterania i seguretat defensiva. De nou, Teixidó ha marcat i ha sentenciat el partit fent el 0-3. L'ex del Barça i del Reus entre d'altres, s'ha trobat una pilota morta dins l'àrea i l'ha endinsat a la xarxa de la porteria local. Amb el partit molt coll amunt pels locals, s'han incrementat els nervis i la tensió.

Eloy Gaspar ha protestat molt una decisió arbitral i ha vist la targeta blava. I en la posterior falta directa, Jaume Ferrés ha fet la quarta diana osonenca. Tot eren contratemps per un Patí Hoquei voluntariós que, tot i el desgast de les faltes i les targetes, ha lluitat fins el final. El premi de la combativitat l'ha trobat el jove David Yepes que ha fet el definitiu 1-4. El tècnic santcugatenc, Lluís Galbas, atribueix la derrota al primer gol visitant.

Lluís Galbas

He estat un partit estrany contra un Manlleu que s'ha defensat i s'ha trobat amb el 0-1. A partir d'aquí, el plantejament tàctic els hi ha sortit bé.

Amb la derrota, el Patí Hoquei Club Sant Cugat se situa a quatre punts del Manlleu, que marca la última plaça d'ascens a OK Lliga. La primera oportunitat dels santcugatencs per retallar distàncies serà la setmana vinent contra el Jolaseta basc.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.