La Festa de l'Arbre torna a Valldoreix després de 50 anys


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix ha recuperat aquest diumenge la Festa de l'Arbre al territori després de 50 anys. La iniciativa,que ha tingut l'acompanyament de la coral 'Cantem les 40', ha reivindicat el respecte pel medi ambient amb la plantada de cinc mèlies al carrer de Sant Albert.

L'objectiu de l'acte ha estat aconseguir un Valldoreix més verd i fomentar la cultura medioambiental entre els veïns i els més menuts del territori, tal com ha explicat el secretari de l'Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix, Josep Maria Fe.

Josep Maria Fe

Volem recuperar una festa que s'havia fet a Valldoreix als anys 50 i fer que vinguin els infants, que són els protagonistes de la festa.

L'acte ha comptat amb la participació d'una cinquantena veïns de Valldoreix. Alguns d'aquests assistents han mostrat el seu optimisme respecte al projecte i les ganes per continuar celebrant aquesta festa any rere any.

A. Romero, A. Asensi

És una forma molt visible perquè el poble recuperi el medi ambient. / S'hauria de recuperar la festa amb més força. Hauria de venir més gent encara. / Hi hauria d'haver consciència.

L'acte s'ha tancat amb un aperitiu a càrrec de l'organització, que demana als seus membres i simpatitzants que apadrinin un arbre per repetir aquesta festa i poder plantar-ne més en cada edició.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.