Tortell Poltrona fa aflorar les emocions del públic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Les emocions han aflorat aquest diumenge al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Post clàssic' del pallasso Tortell Poltrona, un muntatge carregat de tendresa, força i poesia escènica. Malabarismes amb cadires, el número de la puça i l'embolic de l'americana, entre d'altres esquetxos, han arrencat els riures de grans i petits, i han demostrat que la potència artística de Poltrona segueix ben viva.

Amb més de 30 anys d'actuacions, però amb la mateixa il·lusió que el primer dia, Tortell Poltrona ha trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori disposat a commoure el públic santcugatenc. Entre micròfons traïdors, puces saltadores i bombes que no exploten, el pallasso ha seduït els espectadors en un muntatge innovador, però amb l'essència dels números còmics tradicionals.

'Post clàssic' és un exemple de 'one-man show' i, alhora, un bombardeig d'emocions per al públic. Tal com ha explicat Poltrona, l'espectacle va més enllà del riure i també fa aflorar sentiments com l'angoixa i la tendresa.

Tortell Poltrona

Intentem provocar emocions i fer poesia escènica. El riure és el nostre producte estrella, però no és l'única emoció que els pallassos fem aflorar.

Un públic intergeneracional ha assistit a la representació, però els menuts han estat els grans protagonistes de l'espectacle. De fet, Poltrona ha subratllat que hi ha grans diferències entre actuar davant d'un públic adult o infantil i que l'impacte dels seus números canvia segons l'edat dels assistents.

Tortell Poltrona

Quan treballes amb nens ells responen diferent. Els adults, normalment, no diuen res. La feina és molt més feixuga.

L'espectacle s'ha emmarcat en la programació infantil 'Uaal·la'. Tortell Poltrona va rebre el Premi Nacional de Circ del 2013 i és un dels artistes europeus pioners en la renovació del pallasso.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.