Marc Carreté presenta aquesta matinada 'Asmodexia' a Brussel·les


  • Comparteix:

'Asmodexia', la primera pel·lícula del director santcugatenc Marc Carreté, s'estrena la matinada d'aquest dissabte a diumenge en 'première' mundial al Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF). El llargmetratge, coescrit per Mike Hostench i el mateix Carreté, explica la història del pastor Eloy de Palma que, acompanyat per la seva neta Alba, haurà d'alliberar del mal a persones posseïdes. Interpretada per Lluís Marco en el paper del pastor i per Clàudia Pons com a Alba, també compta amb la presència de l'actriu Irene Montalà en un rol determinant per a la història.

'Asmodexia' és la primera pel·lícula produïda per M'sEntertainment i DearFear, la nova plataforma on-line de continguts de terror. Rodada durant el setembre de 2013 entre Terrassa i Barcelona, la pel·lícula comença a Brussel·les el seu recorregut pel circuit internacional de festivals de cinema del gènere.

El director ha explicat a Cugat.cat que participar en aquest festival de Brussel·les representa una fita 'molt important'. Segons Carreté, fa molts anys que treballa amb l'objectiu de fer una pel·lícula i d'estrenar-la a un festival internacional.

Marc Carreté

Representa una fita molt important per a mi. Són molts anys treballant amb l'objectiu de fer una pel·lícula i d'estrenar-la a un festival internacional.

El llargmetratge, finançat íntegrament amb capital privat, té un pressupost de mig milió d'euros i està previst que s'estreni a les sales de l'Estat espanyol a finals d'aquest any. XYZ Films i Raven Banner Entertainment seran les encarregades de distribuir el film a àmbit internacional.

about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.