El bon funcionament de la 56a Marxa consolida el format matinal


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat dóna per consolidat el format només matinal de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat, després del bon funcionament de la caminada d'aquest diumenge. Tot i això, l'organització vol integrar les dues categories de cara a l'any vinent, arran de la davallada de participants que ha registrat la juvenil.

Unes 1.260 parelles han participat aquest diumenge a la Marxa Infantil i unes 30, a la Juvenil. Les xifres de participació, especialment de la Juvenil, fan que l'organització es plantegi fusionar les dues categories i ampliar la franja d'edat dels marxaires infantils fins als 14 anys, tal com ha destacat el coordinador de la Marxa, Silvano Bendinelli.

Silvano Bendinelli

Segurament aquesta Marxa Juvenil serà l'última perquè cada any baixa un 30%. Potser la integrem dins la Marxa Infantil.

Tot i així, la caminada s'ha desenvolupat sense incidències importants i ha registrat una desena d'abandonaments per diferents motius. Els protagonistes han viscut la Marxa com una jornada festiva.

Participants

Pots parlar amb els amics i t'ho passes molt bé. / Ens agrada molt caminar. / No ens hem cansat molt. / Hem anat de la mà mentres jugàvem i cantàvem.

D'aquesta manera, la popular cita ha viscut una de les seves edicions més tranquil·les, que ha estat marcada pel bon temps. La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha destacat aquest esdeveniment com un dels més emblemàtics, que a més aplega tots els valors que la ciutat vol promoure.

Cristina Paraira

És un dels actes més emblemàtics de la ciutat. Compleix tota la funció dels valors que hi ha darrere tant dels nens com de l'organització.

Enguany, els marxaires han passat per Torre Cendrera a l'anada i per Torre Negra i el Pi d'en Xandri a la tornada. Per segon any, el recorregut s'ha concentrat al matí amb una pausa per esmorzar. Un format que el Club Muntanyenc dóna per consolidat i mantindrà a les properes edicions. Tot i això, la intenció de l'organització és poder incorporar en el recorregut algunes novetats. En aquest sentit, el Club Muntanyenc es planteja de cara a l'any vinent sortir del parc de la Pollancreda.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.