El femení del Patí Hoquei cau apallissat contra el líder, el CP Manlleu


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau apallissat contra el CP Manlleu (0-9) a la 20a jornada d'OK Lliga. Les de Pep Mateo han aguantat el tipus durant el primer temps, però en el segon les osonenques s'han posat les piles i han deixat el marcador final amb un resultat d'escàndol que no ha fet justícia al que s'ha vist a la pista.

El matx ha tingut una primera part igualada en que les visitants han tingut les ocasions més perilloses, però en què les santcugatenques també podrien haver aconseguit un gol. Yolanda Font i Nara López han estat les golejadores. En el segon temps, els primers minuts han estat d'igualtat també, però poc a poc han tornat a arribar els gols del Manlleu que ha tingut en Laia Castro en tres ocasions, Laura Vall en dues i de nou Nara López i Yolanda Font les seves golejadores.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, creu que si haguèssin marcat alguna de les ocasions que tingut el partit podria haver estat diferent.

Pep Mateo

Hem tingut opcions de marcar i ficar-nos en el partit, i hauríem pogut fer algun gol però al final no hem estat encertats.

La següent jornada es disputa d'aquí a dues setmanes i les santcugatenques visitaran la pista del CP Voltregà, segon classificat.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.