Casale i Bosch uneixen al Teatre-Auditori música i narració per als més petits


  • Comparteix:

La pianista Cristina Casale i l'actor Jordi Bosch s'han unit aquest diumenge per primera vegada sobre un escenari gràcies a l'espectacle 'Aventures al voltant del piano'. El Teatre-Auditori ha estat l'espai d'aquesta primera experiència, que ha repassat les aventures de l'ós Paddington i l'elefant Babar de la mà de la veu de Bosch i la música de Casale.

Un centenar d'infants, acompanyats dels seus pares, ha conegut les històries de Paddington i Babar en una proposta que ha unit la música i la narració.

Bosch ha explicat que, si s'utilitza la música com a acompanyament de les paraules, es pot crear una atmosfera que permet els infants viure les aventures d'aquests dos personatges més intensament.

Jordi Bosch

Té l'encant aquest. El nen pot gaudir d'una música molt descriptiva que no il·lustra sinó que fa viure, que té vida pròpia.

De la seva banda, Casale ha destacat que la iniciativa ha tingut una molt bona acollida per part dels nens, que s'han posat a pocs metres del piano i el narrador.

Cristina Casale

Alguns nens es movien una mica però és normal. Estaven molt atents, han aplaudit molt quan acabàvem cada peça i després han fet un munt de preguntes. L'acollida ha estat molt bona.

Després d'aquesta primera experiència, els dos artistes esperen reunir-se de nou en altres projectes.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.