El Patí Hoquei femení cau golejat davant un Voltregà molt efectiu

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat es veu superat (1-6) davant el Voltregà que demostra la seva superioritat durant tot el matx. Les santcugatenques es veuen superades pel nou líder de l'OK Lliga que és el gran aspirant a revalidar el títol.

Sense cap sorpresa i com estava previst el Patí Hoquei no ha pogut superar el Voltregà que és un dels grans dominadors de l'hoquei femení europeu. Les visitants han començat molt fortes i al minut 3 s'avançaven al marcador, Cinc minuts més tard nou gol de les de Sant Hipòlit que posaven el 0 a 2. Les vermell-i-negres han tingut un penal a favor que han desaprofitat.

Les visitants han fet gala de la seva efectivitat i en dos penals consecutius en el tram final posaven el 0 a 4. Anna Espriu també de penal i a falta de pocs minuts per acabar el primer temps marcava l'1 a 4.

A la represa, nou gol inicial del Voltregà que deixava sentenciat el matx. A partir d'aquí hoquei control de les visitants i el Patí Hoquei que intentava sortir al contraatac sense massa sort. El sisè de les de Sant Hipòlit tancava el marcador final. L'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, es mostrava content per la millora de l'equip respecte a la darrera jornada.

Pep Mateo

Hem fet un pas endavant. L'equip ha fet un bon partit.

El Patí Hoquei continua a la mitja taula i dissabte de la setmana vinent visiten el Vilanova. El Voltregà es converteix en nou líder de la categoria.