Les corals La Lira i La Unió mantenen viva la tradició de les caramelles


  • Comparteix:

Les tradicionals caramelles han tornat a sonar aquest diumenge pels carrers de la ciutat de la mà de les corals La Lira i La Unió. Les dues formacions han reivindicat amb les seves veus aquesta tradició de Pasqua, a la qual han acompanyat els santcugatencs tot i la pluja.

La Lira i La Unió han cantat un any més en els espais més emblemàtics de la ciutat per oferir als santcugatencs les tradicionals caramelles de Pasqua. El seu recorregut ha portat les dues corals a la plaça d'Octavià, el Monestir i la plaça dels Quatre Cantons, entre d'altres, així com a la Llar d'Avis Santa Rosa i Cugat.cat.

El director de La Lira, Eloi Jover, i la directora de la coral La Unió, Lourdes Garcia, han destacat la importància d'aquesta tradició, que diuen, cal mantenir vivia perquè és part de la identitat de la ciutat.

Directors

Hem de mantenir les tradicions perquè són un senyal d'identitat i forma part de nosaltres. / La tradició forma part del que som. És molt important i si impliquen música encara més.

Els dos mestres han agraït un any més que els santcugatencs els hagin acompanyat en el seu recorregut. Un itinerari que han clos a la plaça de Barcelona per cantar davant les autoritats. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquesta tradició a Sant Cugat.

Mercè Conesa

Aquesta és una tradició de Pasqua. És un moment de retrobada. Ens agrada veure els grups que mantenen aquesta tradició.

Les dues agrupacions han tornat a unir tradició i música aquest Dilluns de Pasqua.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.