Les escoles de ball santcugatenques s'uneixen pel Dia Mundial de la Dansa


  • Comparteix:

Les escoles de dansa locals s'han unit aquest dissabte en una jornada de classes obertes per mostrar als santcugatencs les seves activitats amb motiu del Dia Mundial de la Dansa, que se celebra el 29 d'abril. Durant tot el dia, sis escoles s'han instal·lat al vestíbul del Teatre-Auditori per donar classes i ensenyar la varietat de l'oferta de dansa que ofereix la ciutat.

Al matí, les activitats han anat a càrrec del Taller de Dansa, el Centro Popular Andaluz, Estudi de dansa i l'Escola Sant Cugat, que han ofert als assistents classes de dansa oriental, flamenc, jazz modern i hip hop. A la tarda, l'Escola Balls de Saló Sant Cugat i l'Escola Nexus han impartit les classes de tango, rock and roll i roda cubana.

La professora del Taller de Dansa Anna Bastida ha explicat a Cugat.cat que aquesta iniciativa busca donar a conèixer l'oferta local al públic i serveix per mostrar la forma de ballar particular de cada escola.

Anna Bastida

D'entrada és una forma d'obrir-nos al públic. Ens serveix per exportar la nostra manera de ballar i perquè la gent ens conegui

Alguns participants han valorat poder entrar dins el món de la dansa amb aquesta experiència, que també serveix per conèixer nous estils i poder fusionar-los.

Participants

És la forma de llançar-te si tens ganes de fer dansa. / Jo ja faig dansa oriental, però m'agrada perquè puc veure diferents danses i fusionar-les

Les diferents escoles que han participat en aquesta jornada han valorat la proposta, que s'emmarca dins el programa Sant Cugat Balla, i s'han mostrat favorables a repetir-la en altres ocasions.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.