El Patí Hoquei es deixa empatar als últims instants i perd el tren de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha deixat escapar la victòria als últims instants del partit que els enfrontava a l'Arenys de Munt (2-2) corresponent a la 23a jornada de la Primera Divisió. En un partit molt igualat, els de Lluís Galbas s'havien avançat dues vegades mitjançant David Yepes. Amb aquest empat, els vermell-i-negres perden totes les opcions a l'ascens.

La falta d'encert ha condemnat al Pati Hoquei Club Sant Cugat, que no ha pogut superar a l'Arenys de Munt al pav 2. Tot i la seva superioritat a l'inici del partit, els de Lluís Galbas no han pogut concretar les seves oportunitats, desaprofitant fins i tot un penal. No ha sigut fins el minut 17 que els vermell-i-negres s'han posat per davant gràcies a un gol de David Yepes. L'alegria ha durat poc, ja que Gerard Cusachs ha igualat el marcador just després. Un altre cop David Yepes ha posat per davant els vermell-i-negres just abans del descans.

La segona part no ha tingut l'emoció de la primera i el partit ha entrat en una espiral d'imprecisions. L'Arenys no trobava la manera de superar Alain Rivero i el Patí Hoquei, que ha gaudit fins i tot d'una falta directa i una superioritat numèrica quan Kilian Aguilar ha vist la targeta blava, tampoc sabia transformar les seves ocasions. A falta de pocs segons, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha comès la desena falta i en el rebot del llençament, Marc Roca ha empatat el partit.

L'entrenador santcugatenc, Lluís Galbas, lamentava al final del partit les ocasions perdudes.

Lluís Galbas

Les ocasions que hem tingut no les hem materialitzat i ens han acabat marcant. No ha sigut un mal partit, hem tingut ocasions i les hauriem d'haver aprofitat.

El Patí Hoquei Sant Cugat es troba ara mateix en setena posició a la Primera Divisió i la setmana que ve visita el C.H. Mataró, segon classificat.