Els membres de StC amplien les seves nocions de motivació laboral i eines 2.0


  • Comparteix:

Els comerciants de Sant Cugat Comerç (StC) han ampliat aquest dilluns els seus coneixements sobre motivació laboral i noves tecnologies. La 4a edició del cicle de conferències 'Diàlegs de Comerç', que ha tingut lloc a l'Hotel Sant Cugat, ha ensenyat als assistents a potenciar l'actitud positiva a l'hora de treballar i a aplicar les eines 2.0 al seu negoci.

La jornada ha arrencat amb una ponència de la psicòloga Patrícia Ramírez, que ha mostrat l'impacte de l'actitud en les vendes d'un establiment. A través de vídeos i exemples pràctics, la ponent ha donat consells per evitar la síndrome del 'burnout' i motivar els ànims per transmetre un missatge positiu als clients.

La presidenta de la Federació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha destacat que el context de crisi ha causat un desànim general entre la ciutadania i que, per tant, és important incentivar les actituds positives. Pel que fa a la segona ponència, Pérez ha subratllat que les eines tecnològiques aporten valor afegit als establiments.

Maite Pérez

Com que pel context de crisi estem tots bastant desmotivats, la conferència ens serveix per millorar l'actitud en aquest sentit.

La segona conferència ha anat a càrrec de la directora de l'Institut Internacional de Recerca de la Societat de la Informació i el Coneixement, Montserrat Peñarroya, que ha explicat com aplicar les eines 2.0 al comerç. Des de la incorporació de botigues electròniques fins a l'ús de les xarxes socials, la xerrada ha ensenyat que la combinació entre tecnologia i comerç dóna bons resultats.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha assistit a l'acte i ha apuntat que el comerç virtual és una oportunitat per als botiguers, ja que els permet ampliar els seus horitzons.

Carles Brugarolas

Tot el món del comerç 2.0 és una oportunitat per als botiguers, sobretot la part del comerç 'on-line'. És un sector en creixement que s'ha d'aprofitar.

La jornada ha comptat amb un dinar compartit entre tots els assistents, que han pogut conèixer-se entre ells i establir sinergies.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.