El Circ Raluy porta al públic fidel de Sant Cugat el seu espectacle renovat


  • Comparteix:

El Circ Raluy ha tornat un any més a Sant Cugat, enguany amb un espectacle de dues hores totalment renovat. Després de més d'una dècada visitant la ciutat, el circ ha arrossegat grans i petits, que han repost a la proposta omplint les diferents funcions programades.

El Circ Raluy s'ha instal·lat a Sant Cugat des de fa més d'una setmana i des de llavors el públic de la ciutat ha respost a la seva nova proposta. El responsable del circ, Carlos Raluy, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un espectacle renovat que ha aconseguit superar les expectatives de públic.

Carlos Raluy

És un espectacle que té molt d'èxit. Ha vingut molta gent, més del que havíem previst.

Segons Raluy, el sentit dels espectacles del circ és oferir propostes per a tots els públics, tant l'infantil com l'adult. En aquest cas, no hi falten malabars, monocicles, pallassos, acrobàcies i molt d'humor. Tot i així, els més petits són els que tenen més clar què volen veure dins la carpa.

Nens

Ens agrada i volíem veure l'espectacle. / És pel meu aniversari. / Volem veure com actuen els del circ, la diversió i l'espectacle.

Fa més de 10 anys que el Circ Raluy visita cada any la ciutat. Enguany, la carpa del Circ Raluy ha estat instal·lada al parc de Can Vernet fins diumenge.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.