ERC inicia la campanya apostant per Catalunya com a nou estat d'Europa


  • Comparteix:

ERC enceta la carrera electoral en els comicis europeus amb un missatge clar: Europa ha d'entendre la voluntat de Catalunya per esdevenir un nou estat. Els republicans han fet pinya aquesta mitjanit a la plaça de la Unió al voltant del candidat santcugatenc, Èric Gómez, que ha subratllat la importància d'aquestes eleccions i la intenció d'Esquerra de convertir Europa en un espai que millori les condicions de la classe treballadora en lloc d'ofegar-la amb la pressió dels mercats.

El secretari de política municipal d'ERC, Èric Gómez, forma part de les llistes a les eleccions europees en el número 30 de la candidatura d'ERC-NECat-Catalunya Sí. Gómez ha presentat el cartell del candidat Josep-Maria Terricabras amb el lema 'Comencem un nou país. Ara, a Europa.

Per Gómez, les eleccions europees també són decisives i importants pel futur de Catalunya. El candidat local ha explicat que per ERC és prioritari resoldre les desigualtats i donar garanties de futur a la classe treballadora amb un salari mínim interprofessional a àmbit europeu i lluitant contra l'imperi dels mercats.

El santcugatenc també ha reivindicat que els catalans que volen decidir el futur de Catalunya a la consulta també han de portar aquest missatge a Europa.

Èric Gómez

És molt important que un poble que s'ha mobilitzat tant en els últims anys vagi a votar, i transmeti el missatge que som una nació que té el desig de formar part d'Europa.

La presidenta d'ERC, Mireia Ingla, ha acompanyat Gómez en l'acte, juntament amb una dotzena de militants de la formació republicana.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.