Tremosa carrega contra els partits que culpen Europa dels seus fracassos


  • Comparteix:

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha criticat aquest diumenge els partits que culpen Europa de la crisi i els seus fracassos, ja que això és un perill per a Europa i un pèssim favor al projecte europeu. En un acte de campanya a Sant Cugat, Tremosa ha defensat els beneficis de la Unió Europea per a Catalunya, ja que és 'llibertat i democràcia'. El candidat ha estat acompanyat pel número 3 Francesc Gambús i l'alcaldessa, Mercè Conesa, entre d'altres.

L'acte ha comptat amb l'experiència de diverses persones, que han posat l'accent en diversos aspectes en què Europa és la millor opció per a Catalunya. De fet, el mateix candidat ha desgranat alguns d'aquests beneficis i ha carregat contra aquells partits que culpen Europa dels seus fracassos.

Ramon Tremosa

Hauríem d'apel·lar a la responsabilitat d'alguns dels partits que es declaren europeistes, però que fan un pèssim favor al projecte europeu. Culpen la Unió Europea dels seus propis fracassos.

Exemple d'això, ha dit Tremosa, és la gestió del PP amb el tren d'alta velocitat, la dels socialistes amb la crisi i el tripartit amb el deute de Catalunya. En aquest sentit, també ha criticat les diferències d'actitud entre els governs espanyols i britànic pel que fa a qüestions de sobirania.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat Catalunya com a un nou estat d'Europa i ha recordat la 'cruïlla' que viu, fet que requereix d'una forta presència catalana a Europa.

Mercè Conesa

La nostra força, la de Catalunya a Europa, ve de la força dels nostres representants. Si no ens representem nosaltres, qui ho farà? Els partits espanyols ho faran?

El candidat ha estat acompanyat pel número 3 de la llista Francesc Gambús, que ha defensat la identitat europea, i per diversos membres locals i comarcals de CiU.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.