CiU destaca que és la força més votada a Sant Cugat tot i l'auge d'ERC


  • Comparteix:

CiU es mostra satisfeta per haver guanyat les eleccions europees a Sant Cugat, en uns comicis on s'ha vist superada per ERC a àmbit nacional. Els nacionalistes asseguren que, amb les eleccions d'aquest diumenge, els catalans han llençat a Europa un missatge a favor de la consultat i del Sí-Sí.

La federació ha aconseguit el primer lloc gràcies a 9.765 vots, el que equival a gairebé el 30% de l'escrutat. CiU ha remarcat la dificultat de ser la força més votada a Sant Cugat en un context d'increment de vot d'ERC, tant a la nostra ciutat com a la resta de Catalunya, on els republicans han guanyat els comicis. La membre de CiU i alcaldessa, Mercè Conesa, que ha felicitat ERC pels seus resultats, ha posat en valor els resultats obtinguts a Sant Cugat.

Mercè Conesa

Ens sentim satisfets: hem lluitat molt per mantenir la posició d'hegemonia davant d'una ERC que ha fet un gran resultat.

Pel que fa a Catalunya, Conesa ha lamentat que CiU no hagi guanyat els comicis, però ha remarcat que els resultats deixen clar que la majoria de la població vol votar el futur del país en una consulta.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.