El Mira-sol Baco cau a Premià de Mar i haurà de remuntar a casa

El CFU Mira-sol Baco perd (2-0) contra l'AE Empenta a l'anada de l'eliminatòria d'ascens a Tercera Catalana. Els verd-i-negres han rebut un gol a cada part i diumenge de la setmana vinent hauran de remuntar els dos gols en contra si volen pujar de categoria.

Els mirasolencs han començat el partit dominant i podrien haver-se avançat en el minut 21 amb una ocasió que Agus ha fallat davant del porter al que s'ha intentat regatejar. En aquest moment els locals han agafat les regnes del partit i han disposat d'algunes ocasions que no han sabut materialitzar. Semblava que s'arribaria amb empat a zero al descans, però els maresmencs han fet el primer gol mitjançant Carlos en el minut 41.

La segona part ha començat amb un Mira-sol que ha buscat l'empat i ho hauria pogut aconseguir amb un xut de falta d'Agus. El domini ha estat visitant, però de nou els gols els ha posat l'Empenta que ha fet el segon i definitiu en el 68 per obra de Dani que ha aprofitat un pilota morta en un còrner.

El segon entrenador del Mira-sol Baco, Manel López, creu que han disposat d'ocasions per marcar i assegura que tenen opcions de superar l'eliminatòria.

Manel López

Hem pogut fer gols, ells ens han apretat i no ens ha anat bé el joc físic. Tot i això, l'eliminatòria encara està viva, podem remuntar.

Amb el segon gol el marcador no s'ha mogut més i ara els mirasolencs hauran d'intentar remuntar l'eliminatòria diumenge de la setmana vinent a partir de les dotze del migdia a la ZEM de Mira-sol.