Inauguració de l’exposició 'Lung & Bones', de Gemma Molera

Hora: 19:00h exposicions

Al Claustró del Monestir. Del 5 al 28 de maig. La tinenta d’alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, assistirà a la inauguració de l'exposició Lung & Bones', de Gemma Molera.

Gemma Molera, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és especialitzada en escultura i gravat. Beca Erasmus a la Winchester School of Art, ha treballat com a gravadora al taller de Magí Baleta, on col·labora amb artistes com Jaume Plensa, Ferran Garcia Sevilla o Joan Bennàssar, i al taller de gravat i litografia Quadrat 9 amb Alain Chardon a Barcelona, on col·labora amb Jaume Ribas, Jaume Roure i Perico Pastor, entre d’altres.

Gemma Molera ha exposat la seva obra a Barcelona, Madrid, Seattle, Londres i Tokio. Autora de llibres d’artista amb els quals ha participat en diverses fires, actualment treballa per a galeries reconegudes en el món de l’obra gràfica, creant i estampant edicions de gravats de coure originals d’altres artistes i propis, així com també desenvolupant la seva obra pictòrica a l’encàustica.

Data: divendres, 5/mai/17, 19:00h
Lloc: Museu del Monestir
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat