Òpera: 'Così Fan Tutte', de Mozart

Hora: 20:30h musica

Amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Preu: 52 euros. Durada: 3 hores i 35 minuts (amb intermedi). Òpera en dos actes (sobretitulada en català). Atenció: nou horari.

Elegant òpera bufa, una farsa simètrica en la seva forma i, en certa manera, també un adéu al món de la música galant amb suaus pinzellades de caràcter rococó. Tot i tenir menys pressupost que a les produccions anteriors ('Le nozze di Figaro', 1786, i 'Don Giovanni', 1787), Mozart va crear una obra instrumentalment excepcional amb més conjunts (trios, quartets, quintets...) i uns passatges exquisits com el trio 'Soave sia il vento', el cànon a quatre veus del brindis nupcial i la deliciosa obertura amb el seu joc d’instruments de vent.

Director musical: Daniel Gil de Tejada. Director d'escena: Pau Monterde. Repartiment: Núria Vilà, 'Fiordiligi'; Anna Tobella, 'Dorabella'; Carles Pachón, 'Guglielmo'; Joan Francesc Folqué, 'Ferrando'; Elisa Vélez, 'Despina'; Enric Martínez-Castignani, 'Don Alfonso'.

Activitat relacionada: Parlem de... 'Così Fan Tutte'. Amb Roger Alier. Dilluns, 6 de novembre, 19:30 h. Al Cafè Auditori. Entrada lliure.

Més informació i venda d'entrades al web Teatre-Auditori

Data: divendres, 10/nov/17, 20:30h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix: