Exposició: 'Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència'

Hora: 10:30h exposicions

Del 14 de desembre al 7 de gener. Inauguració de l'exposició: 14 de desembre a les 18:30 h (amb visita guiada i taula rodona).

Amb motiu del Dia Internacional del Drets Humans. Per què marxen? Què es troben pel camí? On arriben? Què necessiten? Quins drets tenen? I jo, què puc fer per elles?

Això és el que el visitant podrà descobrir en aquesta exposició de Creu Roja, que reuneix fotografies i infografies per apropar-nos a la crisi de les persones refugiades que arriben a Europa. Fomentar un major coneixement de les causes i les conseqüències dels desplaçaments forçats causats pels conflictes armats al món. Donar a conèixer la protecció internacional que atorga la normativa vigent a les persones que en són víctimes. Contribuir així a crear un entorn favorable a l’acollida i la integració de les persones refugiades a Catalunya. Aquest són els objectius de l’exposició, que ens convida a obrir els ulls a les històries de persones que s’han vist obligades a fugir de les seves llars i emprendre un camí difícil i perillós, amb un final incert.

Horari
- Dimarts a dissabte: de 10:30 a 13:30 h i de 16 a 19 h
- Diumenges i festius: de 10:30 a 14:30 h
- Dilluns: Tancat

Data: Del dijous 14 de desembre fins al diumenge 7 de gener, 10:30h
Lloc: Museu del Monestir
Organitza: Ajuntament, Creu Roja

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat