Nadal a l'Envelat

Hora: 11:00h nadalinfantils

Del 27 de desembre al 4 de gener al Parc de Ramon Barnils.
Tanquem el 31 de desembre a la tarda, i l'1 de gener tot el dia.
Horari: D'11 a 14 h i de 16.30 a 19:30 h.

- L'Envelat. Amb tallers variats, danses d'arrel, curses esportives, instal·lacions de circ i circuits màgics, així com el tradicional Quinto de Nadal.
- La Plaça. Espai lúdic i d'oci familiar ple d'activitats. Hi trobareu el trenet de 5 polzades, circuits amb maquetes de tren Marklin, inflables i un espai gastronòmic amb 'foodtrucks', I cada dos dies una nova proposta lúdica: jocs populars, de fusta, d'enginy, artefactes del cinema antic...
- Petit Bosc. Un seguit d'instal·lacions i activitats per als més menuts de 6 anys, amb jocs sensorials de música, de circ, cotxes que caminen i molt d'enginy.
- El Teatre. Titelles, contes, musicals poètics, teatre, concerts i un munt de propostes per a viure-les de prop! Consulteu les edats recomanades i aconseguiu entrades al Punt d'Informació (3 euros). Del 27 al 30 de desembre pel matí acollim Petits! Grans! Llibres! de Nadal, un espai de lectura amb activitats dinamitzades per l'Institut de la Infància.
- Espai 0-3 anys. Espai pels més petits, amb molt de gust i ple de novetats, de la mà de l'Institut de la Infància. Per entrar-hi junts i per torns, segons l'aforament.

Consulta tota la programació: Nadal a l'Envelat

Data: Del dimecres 27 de desembre fins al dijous 4 de gener, 11:00h
Lloc: L'Envelat - Parc de Ramon Barnils
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat