Teatre: 'Píndoles'

Hora: 19:00h teatre

Del Píndoles - Festival de Microteatre Fora del Teatre. Preu: 10 euros. Durada: 1 hora i 20 minuts. Del programa OFF Teatre-Auditori.

Un circuit teatral itinerant on podreu gaudir de tres obres en tres espais singulars. 'Píndoles' juga amb l'espai, apostant pel 'teatre fora del teatre'. La proximitat del públic amb els actors intensifica l'experiència teatral i la fa única.

'Notícies del futur'
La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la.
Dramatúrgia i direcció: Lara Díez
Actors: Lara Díez i Ivan Padilla

'Refugis'
Camp de refugiats d’Idomeni, Grècia. Milers de persones esperen per creuar la frontera amb Macedònia, que fa setmanes que és tancada. La Laura, una jove voluntària, reparteix roba i mantes entre els refugiats sense imaginar-se que avui rebrà una visita inesperada.
Dramatúrgia i direcció: Helena Codorniu
Actrius: Padi Padilla i Anna Prats Juanpera

'R.I.P (rest in pis)'
¿Quants cops hem llegit el que hi ha escrit a les portes i a les parets dels lavabos per passar l’estona? ¿Quantes relacions hauran començat o hauran acabat dins d’un lavabo? ¿Quants cops ens hem hagut d’aguantar la pixera per no enfrontar-nos a un WC infecte? La Laia i l’Agnès es troben enmig del no-res, en un lavabo deixat i tronat de benzinera, disposades a encarar un viatge que significarà un punt i apart a les seves vides.
Dramatúrgia i direcció: Sílvia Navarro
Actrius: Ariadna Fígols i Núria Rocamora

Venda d'entrades al web Teatre-Auditori, Oficina de Turisme, XCCP Xarxa de Centres Culturals Polivalents i a la taquilla del Teatre de Mira-sol a partir d'una hora abans.

La compra de les entrades es podrà fer fins a 1h abans de la funció. Fora d'aquest termini caldrà adquirir les entrades, sempre que en quedin de disponibles, des de una hora abans, al vestíbul del centre.

Del programa 'Viu la cultura de prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

Data: diumenge, 13/mai/18, 19:00h
Lloc: Teatre de Mira-sol (C. de Mallorca, 42)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix: