3a Escola d'Estiu de Formació Política de Cal Temerari

Hora: 10:00h cursos

CANVI D'UBICACIÓ: La 3a edició de l'Escola d'Estiu de Formació Política, inicialment programada a Canet de Mar, es realitzarà a la Sala Pins del Vallès, de Cal Temerari.

Divendres, 6 de juliol
19:30 h. Xerrada inaugural: 'El poble, qui és i com construir-lo'. Amb Juanma Rodriguez, de Comunistes de Catalunya; i Quim Arrufat, de la CUP.

Dissabte, 7 de juliol
10:00 h. Xerrada: 'Qui és la classe obrera avui?'. Amb Judith Carreras, membre de Viento Sur, i consellera de l'Organització Internacional del Treball.
12:30 h. Xerrada: 'L'experiència de la Unitat Popular Xilena'. Amb Franck Gaudichaud, doctor en història, especialista en estudis llatinoamericans per la universitat de Grenoble.
16:00 h. Xerrada: 'L'organització política de la classe obrera: partit i estratègia'. Amb Andreu Coll, militant d'Anticapitalistes i col·laborador de Viento Sur.

Diumenge, 8 de juliol
11:30 h. Tallers paral·lels:
- Taller 1: Oratòria i comunicació política. A través d'exercicis pràctics, es treballarà la detecció del missatge o l'argument més adequat al context, així com les habilitats comunicatives necessàries per transmetre’l de la manera més eficient.
- Taller 2: Producció Cultural. Aprendrem a com saber quins actes són adequats organitzar per als col·lectius, així com les eines que tenim a l'abast per fer-ho. Tant estratègies de planificació i previsió com coneixements tècnics bàsics per poder executar cadascuna de les facetes necessàries de la producció cultural.

6, 7 i 8 de juliol
L'escoleta: Novetat de l'Escola d'estiu. Espai de formació per als més petits, amb diverses activitats de caire més lúdic. Al final del cap de setmana els infants explicaran aquelles coses que han après a la resta d'assistents a l'Escola.
Més informació i inscripcions: Cal Temerari

Data: Del divendres 6 de juliol fins al diumenge 8 de juliol, 10:00h
Lloc: Cal Temerari (C. de Sant Esteve, 8-12)
Organitza: Cal Temerari

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat