Festival de Poesia: 'Maria-Mercè Marçal. No res és tot'

Hora: 20:30h cultura

Estrena! Preu: 10 euros. A la Sala Platea. Durada: 1 hora i 10 minuts.

Direcció: Jordi Bosch. Selecció textos: Montse Barderi. Intèrprets: Marta Marco, Mercè Sampietro, Emma Vilarasau. Música en directe: Andrea Motis, Joan Chamorro, Josep Traver.

Diu Montse Barderi: «No és fàcil resumir la magnitud i punts de fuga d’una poeta esdevinguda, definitivament, universal, traduïda a 16 llengües i qualificada per Pere Gimferrer com la poeta més important de les lletres catalanes.

Podríem intentar-ho, esmentant allò que la movia, els seus eixos vertebradors, el seu interès constant en posar paraules a l’experiència femenina i una nova i necessària centralitat, la defensa i reivindicació de la llengua i la cultura catalanes i la seva radicalitat, amb tots els matisos i profunditat de la intel·ligència i del seu pensament lliure i valent.

Maria-Mercè Marçal tenia una intensa relació amb totes les manifestacions creatives, la seva vida és plena d'exemples de voler nuar les expressions literàries amb el teatre, la música i les arts plàstiques, i aquest espectacle commemoratiu, en el 20è aniversari de la seva mort, és un bon espill de com entenia la creativitat, la literatura i la vida.»

Més informació i venda d'entrades al web Teatre-Auditori

La programació del 18è Festival Nacional de Poesia es pot consultar en aquest enllaç.

Data: dimarts, 16/oct/18, 20:30h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament, Institució de les Lletres Catalanes

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat