Inauguració: CPISRA World Games

Hora: 20:00h esportsagenda

De 20 a 22 h. L'espectacle 'Dreams' de la companyia de teatre la Fura dels Baus serà l'epicentre de la cerimònia d'inauguració. Un espectacle trencador i sensacional que deixarà bocabadats a tots els assistents i que serà possible gràcies a la col·laboració i la implicació de Catalònia Fundació Creactiva.

La festa començarà amb la tradicional desfilada de tots els esportistes i els parlaments de les personalitats: Carles Muñoz, president de la FECPC; Peter Drysdale, president de CPISRA; i Eloi Rovira, tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat. Després d'una exhibició de balls populars locals, es desplaçarà al públic i als esportistes a l'exterior del recinte per presenciar l'espectacle de la Fura dels Baus.

Del 7 al 13 d'agost. De 9 a 21 h. Els Jocs Mundials per a persones amb paràlisi cerebral (CP World Games), que per primer cop es disputaran a Catalunya, comptaran amb sis modalitats paralímpiques: atletisme, futbol, boccia, race running, eslàlom en cadira de rodes i natació.

Els CP World Games 2018, una de les competicions esportives més importants per als atletes amb paràlisi cerebral, es disputaran en diferents emplaçaments esportius de Sant Cugat. La competició reunirà esportistes, tècnics, assistents, familiars, aficionats i voluntaris d'arreu del món.

Organitza: Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Seus: CAR, ZEM de la Rambla del Celler, ZEM Jaume Tubau i pavelló de la Guinardera.

Més informació: CPISRA World Games

Data: dimarts, 7/ago/18, 20:00h
Lloc: Pavelló de la Guinardera
Organitza: CPISRA, FECPC

Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat