5è Women 360° Congress

Hora: 08:30h economia

De 8:30 a 19 h. Congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària. El Women 360° Congress proposa per a la seva cinquena edició setembre xerrades sobre el benestar de la dona en l'entorn empresarial, a càrrec de reconeguts experts i professionals.

La taula d'inauguració institucional tindrà lloc a les 9 h, amb la participació d'Àngels Chacón, consellera d'Empresa de la Generalitat; Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat; Núria Balada, presidenta de l'Institut Català de les Dones; Oriol Alcoba, director general d'EsadeCreapolis; i Rosa Cuscó, directora i cofundadora del Women 360° Congress.

Entre els ponents d'aquesta edició destaquen Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya; la directora de Sincrotó Alba, Caterina Biscari; i Josep Miquel Piqué, president de l'Associació Internacional de Parcs Científics.

El congrés comptarà també amb la presència de professionals de la salut de referència, com el Dr. José Alegre, director de la Unitat de Tractament de SFC a l'Hospital Vall d'Hebron; i la Dra. Francisca Molero, codirectora de l'Institut de Sexologia de Barcelona i presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia.

Col·laboren: Ajuntament de Sant Cugat, EsadeCreapolis, Institut Català de les Dones, Beauty Clúster de Barcelona, Fundació TIC Salut Social, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, Federació Espanyola de Societats de Sexologia i Foment del Treball Nacional.

Preu: 75 euros. Aforament limitat.
Tota la informació i inscripcions a: Women 360° Congress

Data: dijous, 4/oct/18, 08:30h
Lloc: EsadeCreapolis (Avinguda de la Torre Blanca, 57)
Organitza: Rosa Cuscó, Lidia Codinachs

  • Comparteix: