Exposició: Neus Colet

Hora: 10:00h exposicions

Del 9 de novembre al 23 de febrer. Inauguració d'exposició: 9 de novembre a les 19 h. Acció comentada de cloenda: 23 de febrer a les 17 h.

Neus Colet, escultora i gravadora nascuda a Barcelona el 1963, ens presenta dibuixos de paisatges, sobre paper. El paisatge que sovint ha anat representant en els seus gravats sempre ha estat un espai abstracte construït a partir d'una impressió, d'una mirada, d'un record fugaç. Però en aquests dibuixos ja no parteix d'aquesta sensació vaga, sinó de la descripció d'un lloc. L'observació atenta d'aquest paisatge, fabricat o no per l'agricultura amb l'ajut de l'apunt de camp i la posterior reinterpretació en petit format i en sèries li ha permès dotar-los a cadascun d'ells d'una personalitat pròpia, resolent amb el traç cal·ligràfic els trets més específics de cada indret: els camps d'oliveres, les vinyes o els solcs llaurats.

L'escala, però, modifica aquest traç nerviós i gairebé automàtic en un traç contingut i regular que poc a poc va envaint tot el paper, lenta i metòdicament, gairebé com si entrés en un estat meditatiu. Així, el traç subjugat a l'eina i el suport, aquest paper marró, s'han convertit, a la fi, en el fil conductor de tot el procés. Colet sempre ens commou i sorprèn, ja sigui treballant escultures amb el ferro o elaborant gravats, i ara amb aquests dibuixos 'una harmonia innegable i bellament sintetitzats'.

Visita a l'exposició amb cita prèvia.
Més informació: Canals Art

Data: Del divendres 9 de novembre fins al dissabte 23 de febrer, 10:00h
Lloc: Canals Galeria d'Art (Carrer d'Orient, 24)
Organitza: Canals Galeria d'Art

  • Comparteix:

TROBA LA TEVA ACTIVITAT
Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat