Nadal a l'Envelat: Tallers de ci鑞cia divertida

Hora: 16:30h nadal

16:30 i 18 h
Tallers tecnol騡ics amb SmARTions
Edat: de 4 a 12 anys
Preu: gratu飔 (cal recollir passi gratu飔 al Punt d扞nformaci del parc; torns de 40 persones)

Taller de Little-Bots
Crearem petits robots amb materials b鄐ics tals com gots, raspalls de dents, suros, tetrabricks, piles, petits motors, etc.. Els farem funcionar, els decorarem i jugarem amb ells fent dibuixos autom鄑ics, curses de velocitat,etc.. Aprendrem conceptes d抏lectricitat b鄐ica i t鑓niques de moviment vibratori i de propulsi.

Taller de Construccions
Crearem tot tipus d抋rtefactes per aplicar els conceptes d抏nginyeria com una m esquel鑤ica d抋cci mec鄋ica amb palletes i fil, una muntanya russa de caniques amb rampes de paper d抋lumini, cascades de pom-poms amb rotllos de paper de cuina, edificis i torres de materials diversos com globus, pals de gelat, pinces o gots, circuits de reaccions en cadena tipus efecte papallona i molt mes!

Taller de L韖uids i Reaccions Qu韒iques
Experimentarem amb l韖uids i s騦ids comuns que al barrejar-los produiran efectes sorprenents i emocionants. Jugarem i pintarem amb reaccions qu韒iques, descobrirem com generar el corrent el鑓tric amb llimones, com fer volcans i l鄊pades de lava, aix com descobrir conceptes b鄐ics de la mec鄋ica de flu飔s com la flotabilitat, la viscositat, la densitat i la tensi superficial.

Taller de Densitats
Formularem SLIME a trav閟 de compostos b鄐ics amb l'objectiu de comprovar les diferents densitats dels materials. Aprendrem la import鄋cia de barrejar correctament els materials, el r鄑io de mescla, la diferencia entre volum i pes i el perqu de les diferents viscositats en funci de la formula emprada.

(Foto: Ajuntament)

Data: dijous, 3/gen, 16:30h
Lloc: Carpa Envelat - Parc de Ramon Barnils
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat