Píndoles formatives de l'Institut de la Infància

Hora: 13:15h cursos

De 13:15 a 15:15 h. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia. Amb motiu de la preinauguració del nou espai de l'Institut de la Infància a Sant Cugat.

Programa
1. 'Treballem amb minimons a l'educació infantil'. Exposició i presentació de recursos. Els 'minimons' permeten crear espais lectors privilegiats a partir del joc. Coneix recursos i ambients que hem creat, plens d’inspiració per portar a la teva aula. Amb Diana Comes i Rius, mestra, psicopedagoga i directora pedagògica de la llar d'infants Sol Solet Sant Cugat.

2. Acompanyament emocional & literatura infantil. Conversem amb Rafael Ros, director general i editor de Corimbo, Verónica Bronstein, psicòloga i directora de l'Institut de la Infància; i Ana Belén Jarillo, educadora infantil, psicòloga i especialista en foment de la lectura en la primera infància.

3. Taller vivencial inspirat en el llibre 'Taller de yoga para niños', d'Alba editorial, a càrrec de les seves autores, Marianna Roigé i Ariadna Civil. Del moviment al gest, de la creativitat al ioga. Taller dirigit a adults amb ganes d'explorar el ioga i altres llenguatges per acompanyar i fer créixer la creativitat en els infants.

4. Ens acomiadem amb un contacontes molt especial.

Més informació i inscripcions a: Institut de la Infància i institutodelainfancia@gmail.com

Data: divendres, 14/des/18, 13:15h
Lloc: Institut de la Infància (Rbla. Can Mora, 11, 4t)
Organitza: Institut de la Infància. Col·labora: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat