Teatre: 'Rapha雔le'

Hora: 21:00h teatre

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona

De La Conquesta del Pol Sud. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 20 minuts. Sala Platea. Espectacle en castell.

La companyia es pregunta, a trav閟 de l'experi鑞cia d'una dona trans, si la divisi en sexes 閟 una construcci cultural. Despr閟 de 'Nadia i Claudia', La Conquesta del Pol Sud ens proposa un trajecte que va de la hist騬ia individual a la col穕ectiva, combinant, com sempre, investigaci period韘tica i testimonis reals en primera persona. En aquesta ocasi, s'interroguen sobre un m髇 que, dia rere dia, sembla caminar cap a la reivindicaci de la feminitat. L'espectacle parteix d'una experi鑞cia individual de transici, de canvi de g鑞ere, un recorregut vital de lluita per la identitat, per l抋utoafirmaci i pel trencament dels motlles.

'Rapha雔le' projecta una mirada sobre un m髇 globalitzat en plena transformaci i ens parla sobre lluites i conquestes socials, sobre les minories, sobre l'educaci que rebem i els rols que assumim. Qu vol dir ser dona? Qu vol dir ser home? I, encara m閟, com podem viure en un m髇 en proc閟 de canvi on sembla que han desaparegut totes les certeses?

Fitxa art韘tica: Teatre documental: Creaci i interpretaci: Rapha雔le P閞ez, Carles Fern醤dez Giua, Eugenio Szwarcer. Direcci: Carles Fern醤dez Giua. Espai i v韉eo: Eugenio Szwarcer. So: Damien Bazin. Il.luminaci: Luis Mart.

Xerrada: Parlem de 'Rapha雔le' amb la companyia. En acabar la funci, a la platea. Del programa OFF Teatre-Auditori.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

El programa del Dia Internacional de la Dona es pot consultar en aquest enlla.

(Foto: La Conquesta del Pol Sud)

Data: dijous, 7/mar, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat