Concert: 'Els planetes', de Holst

Hora: 21:00h musica

A c鄏rec de l'Orquestra Simf騨ica Sant Cugat. Preu: 28 euros. Durada: 1 hora i 45 minuts (amb intermedi). Servei de guarda-roba.

'Els planetes', una de les obres m閟 populars del segle XX i la m閟 coneguda de Gustav Holst, descriu cadascun dels planetes del sistema solar amb una orquestraci espectacular.

Aquest any 2019 es commemora el 50 aniversari de l'arribada de l'home a la lluna (1969) i 閟 per aquest motiu que us presentem una de les obres m閟 impactants i espectaculars escrita a inicis del segle XX: 'Els planetes' de Holst.

L'obra 閟 una suite orquestral formada per set moviments, cadascun dels quals porta el nom d'un planeta i un subt韙ol que explica la seva funci caracter韘tica. Obra per a gran orquestra simf騨ica i cor de veus blanques que donen un aire misteri髎 i inquietant, sobretot quan s'arriba al planeta Nept, a prop de la frontera imagin鄏ia entre el sistema solar i l'univers exterior.

Fitxa art韘tica: Orquestra Simf騨ica Sant Cugat: Director: Josep Ferr. Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya: Oscar Boada, director.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

(Foto: Localpres / L'Orquestra Simf騨ica Sant Cugat)

Data: dijous, 21/mar, 21:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat