Dansa: 'Giselle', del Ballet du Capitole

Hora: 19:00h cultura

Una obra mestra indiscutible del ballet rom鄋tic. Preu: 42 euros. Durada: 2 hores i 25 minuts (amb intermedi).

Ballet en dos actes creat el 28 de juny de 1841 a la Reial Acad鑝ia de M鷖ica de Par韘 (Salle Le Peletier) sobre un llibret de Th閛phile Gautier i Jules-Henri Vernoy de Saint-Georges basat en l'obra 'De l'Allemagne' de Heinrich Heine.

Durant m閟 de dos segles, el Ballet du Capitole es va dedicar a l'騪era, realitzant l'espectacle de les 騪eres que es presentaven al Th殁tre du Capitole. El 1949, a iniciativa del mestre de ballet i core騡raf Louis Orlandi, el teatre va comen鏰r a dedicar tardes completes a la dansa i el Ballet du Capitole es va convertir en una companyia de ballet en el sentit m閟 ampli de la seva denominaci. A l'agost de 2012, el ballar i core騡raf Kader Belarbi va assumir el c鄏rec de Director de dansa del teatre, dedicant-se a mantenir la tradici del gran repertori cl鄐sic i neocl鄐sic, alhora de crear una companyia m閟 oberta a altres llenguatges i est鑤iques.

Tradici i modernitat resumeixen la vocaci del Ballet du Capitole que, temporada rere temporada, amb els seus 35 ballarins que provenen de 14 pa飐os diferents, 閟 el reflex d'una companyia que viu en sintonia amb el seu temps i oberta a tothom.

Assaig obert: Diumenge, 12 de maig, 17 h. Cal recollir la invitaci a partir d'una hora abans.

M閟 informaci i venda d'entrades: Teatre-Auditori

El programa del 'Sant Cugat Balla' es pot consultar en aquest enlla

(Foto: David Herrero)

Data: diumenge, 12/mai, 19:00h
Lloc: Teatre-Auditori (Av. del Pla del Vinyet, 48)
Organitza: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat