Jornada: 'REfabriCAT.2019'

Hora: 09:00h cursos

Comunitats i processos per al futur dels espais d'activitat econ騧ica a Catalunya. El futur dels pol韌ons industrials a Catalunya

De 9 a 14 h. L'objectiu de la jornada d'enguany 閟 que els diversos agents i professionals implicats es trobin, estableixin un consens i les prioritats d'intervenci a curt i mig termini. Per als organitzadors, 閟 imprescindible crear una opini p鷅lica sobre les properes intervencions en l'actualitzaci dels pol韌ons industrials, plantejar les possibles solucions t鑓niques en totes les 鄏ees, relacionades amb temes urbans, ecol騡ics, de noves tecnologies, t鑓nics i constructius, etc.

La jornada estar presidida per Albert Cuch, director de l'ETSAV, i Enric Tic Buxados, director de l抏mpresa p鷅lica Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat, i les Activitats Log韘tiques SAU (CIMALSA), i Joan Llu韘 Zamora, coordinador del LITA.

La pon鑞cia de benvinguda, a c鄏rec de Fina Jarque, de la direcci econ騧ica-fincera de CIMALSA, estar dedicada a la visi estrat鑗ica i se centrar en el Pla Impuls.

El programa es completa amb quatre pon鑞cies dedicades als usuaris, la gesti, la qualitat i la t鑓nica.

M閟 informaci: REfabriCAT.2019

Data: dimecres, 30/gen, 09:00h
Lloc: Sala d'actes de l'ETSAV (c. de Pere Serra, 1-15)
Organitza: Laboratori d'Innovaci i Tecnologia de l'Arquitectura (grup de recerca LITA) de la UPC

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat