Exposició col·lectiva: 'Fake Paradise'

Hora: 10:00h exposicions

De l'1 de febrer al 21 de març. Inauguració d'exposició: 1 de febrer a les 19:30 h.

Exposició col·lectiva: Mariona Berenguer, Pere Chirino, Marta Corada, Sabine Finkenauer, Nicole Gagnum, Fritz Krieg, Sandra Partera, Nathalie Rei, Carol Solar. Comissariada per Nathalie Rei.

'Fake Paradise' abraça dos conceptes que en principi no tenen per què relacionar-se que són d'una banda el model cultural popular actual i per una altra l'univers obsessiu que l'artista pot arribar a fabricar per si mateix.

La societat de consum ha arribat a tal extrem que la competència s'ha tornat ferotge entre qui o què ens pot oferir la felicitat (material) més immediata. Tot ha de ser agradable i perfecte, des de l'oficina del banc fins al dinar dels nens.

Els artistes que participen en aquesta exposició han estat escollits per l'ambigüitat que caracteritza la seva obra en el límit entre dos mons, oscil·lant perillosament entre el bell i el lleig, l'atracció i la repulsió, de manera més o menys aguda segons l'artista, sent l'objectiu la creació d'un enèsim univers de substitució, en aparença molt bonic, però que pot convertir-se en un malson com en els contes de fades.

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 20 h.

Data: Del divendres 1 de febrer fins al dijous 21 de març, 10:00h
Lloc: És-Fera 72 (av. de Josep Anselm Clavé, 14)
Organitza: És-Fera 72

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat