Monogràfic: 'El pati: espai exterior de joc i aprenentatge' (2a edició)

Hora: 10:00h cursos

De 10 a 18 h. En aquest curs posarem la mirada en el pati, en el lloc que aquest ocupa a l'escola i els desitjos de transformació que compartim. Viurem l'experiència de joc per a comprendre les necessitats lúdiques dels infants i descobrir com les podem atendre i quin és el nostre rol com a mestres.

Descripció: La formació pretén acompanyar l'alumne a fer un canvi de mirada envers el pati i el joc lliure dels infants. Jugarem per a connectar amb el joc i comprendre les necessitats lúdiques dels infants. En acabar, obrirem un espai de reflexió per a compartir com podem donar resposta a aquestes necessitats en el pati, quina transformació en caldrà i quin rol requereix del mestre.

Curs impartit per Ariadna Aragay Marín, educadora social, experta en metodologies lúdiques per a l’aprenentatge i facilitadora de joc en processos de creixement personal i transformació col·lectiva. Amb la participació d'Imma Marín, autora de diversos articles, estudis i llibres al voltant del joc com a eina educativa, el valor educatiu de jocs i joguines, els patis escolars i la gamificació.

Més informació, preu i inscripcions a: Institut de la Infància i institutodelainfancia@gmail.com

Data: dissabte, 2/mar, 10:00h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Institut de la Infància. Col·labora: Ajuntament

  • Comparteix:

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat