Cicle de Jornades Sant Cugat Feina: Confer鑞cia: 'Atur i Salut'

Hora: 11:30h conferencies

A la sala d'actes. Aquesta jornada vol abordar l'estreta relaci entre atur i salut de les persones que el pateixen. Tamb es pret閚 fomentar sinergies entre les entitats i serveis p鷅lics que treballen per a la inserci laboral. La salut no dep鑞 nom閟 dels serveis sanitaris i socials. Nombrosos estudis i recerques constaten els efectes que hi t la p鑢dua de la feina o la precarietat permanent. La jornada l'organitza Wise People Sant Cugat que, d'entre altres finalitats, representa els interessos de les persones desocupades majors de 45 anys.

Programa
11:30 h Acreditacions i caf relacional
12:00 h Benvinguda. A c鄏rec de Gl騬ia Garcia, cap del Servei Sant Cugat Feina; i Joan Bigorra, president de Wise People Sant Cugat.
12:15 h Com afecta l'atur a la salut. A c鄏rec d'Esperanza Mart韓 Correa, metgessa especialista en Medicina de Fam韑ia i Comunit鄏ia; m鄐ter en Atenci Prim鄏ia per la UAB.
13:15 h Col穕oqui i presentaci d'entitats. Modera: Associaci Wise People Sant Cugat. Participen les entitats presents que hi vulguin dir la seva.
13:45 h. Cloenda. A c鄏rec de S韑via Solanellas, regidora de Cultura, Promoci Econ騧ica i Ocupaci de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vall鑣.

M閟 informaci: Wise People Sant Cugat
Inscripcions: enviar correu electr騨ic a: wp@wisepeoplesantcugat.cat

Data: dimarts, 12/mar, 11:30h
Lloc: Casa de Cultura
Organitza: Wise People Sant Cugat . Col穕abora: Sant Cugat Feina

  • Comparteix:

Aconsegueix els v韉eos de Cugat TV en DVD

Mira el cat鄉eg de la Botiga de cugat.cat